Informatie over zwangerschap, ouderschap, baby's en kleine kinderen

Uit Babypedia

Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de website van Stichting Babypedia!

Stichting Babypedia maakt een online encyclopedie over ouderschap en kleine kinderen en alles wat daar verder mee te maken heeft.

Bij het krijgen, verzorgen en opvoeden van kinderen komt veel kijken. Het is niet gek als je vragen hebt over je zwangerschap, zoals welke vitamines er belangrijk zijn voor moeder en kind en of er risico's verbonden zijn aan echoscopie. En wat zijn oxytocine, colostrum en meconium nu eigenlijk precies?

Als kersverse ouder of verzorger ben je niet de eerste die die vragen stelt, en zul je ook niet de laatste zijn. En als je op zoek gaat naar de antwoorden lijken deze elkaar soms tegen te spreken of tegen je gevoel in te gaan.

Daarom is Stichting Babypedia in het leven geroepen. Wij maken een online encyclopedie waar uiteenlopende begrippen worden toegelicht en waar je kunt lezen over onder andere voeding, verzorging en gedrag. Stichting Babypedia gelooft dat we samen meer weten en dat een goed geïnformeerde ouder of verzorger de eigen keuzes beter kan maken.


Zoek je informatie?

De informatie op de website van Stichting Babypedia is ondergebracht in de volgende hoofdcategorieën:

Ontwikkeling.jpg Samenleving.jpg Zwangerschap en bevalling.jpg
Ontwikkeling Samenleving Zwangerschap en bevalling
Ouderschap.jpg Voeding.jpg Gezondheid.jpg
Ouderschap Voeding Gezondheid


Deze categorieën zijn nog eens overzichtelijk weergegeven in Categorie:Alles. Als je op onderwerp wilt zoeken kun je een zoekwoord invullen in het zoekvenster rechtsboven op de hoofdpagina.


Of wil je graag iets delen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen werken aan ons project. Als je ook een bijdrage wilt leveren aan Stichting Babypedia of als je een vraag hebt, stuur dan een mailtje naar info@babypedia.nl. Binnen enkele werkdagen wordt er dan contact met je opgenomen.


Stichting Babypedia, hoe en waarom?

Hoe Stichting Babypedia tot stand is gekomen lees je op Wat is Babypedia?. Hoe je als lezer of gebruiker optimaal gebruik van onze website kunt maken is te lezen in de handleiding. Lees ook de vrijwaringsclausule.


Contact

Vragen en opmerkingen kun je kwijt in een email naar info@babypedia.nl.


Stichting Babypedia is officieel een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Steun Stichting Babypedia!


UK flag.jpg Read this page in English

Speciale pagina's